Vragen? Bel 0317 - 416 153

Home - Rozengeur Maneschijn - Locatie en bereikbaarheid

Locatie en bereikbaarheid

Rozengeur & Maneschijn is een particulier kinderdagverblijf en opgericht in 1999. Sinds mei 2004 is het kinderdagverblijf gevestigd in het monumentale pand ‘Nergena’ aan de parallelweg (Laantje van Seres) van de Dr. Willem Dreeslaan 1 te Bennekom. Een unieke historische locatie, de geschiedenis van ‘Nergena’ gaat terug tot 1340! In oude documenten is zelfs terug te vinden dat het complex een kasteel is geweest. Veel mensen uit Bennekom, Ede en Wageningen kennen het prachtige pand van Nergena, niet iedereen weet dat er in deze statige omgeving ook een kinderdagverblijf is gehuisvest.

Vanaf 2004 worden de kinderen opgevangen in de zuidvleugel van het pand. Daarnaast wordt sinds oktober 2007 ook een groepje kinderen opgevangen in de noordvleugel. Zowel de noord- als de zuidvleugel zijn bijzonder fraaie locaties met volop ruimte om te spelen. Dit geldt niet alleen voor de verschillende ruimten binnen, maar ook buiten in de tuin. 

Bereikbaarheid
Het kinderdagverblijf is optimaal bereikbaar vanuit zowel Bennekom, Ede als Wageningen via de Dr. Willem Dreeslaan. Rozengeur & Maneschijn is veilig gelegen aan een parallelweg van de Dr. Willem Dreeslaan. Beide locaties beschikken over voldoende parkeergelegenheid. 

"Wij horen 's avonds aan tafel van alles over de liedjes, werkjes en leuke activiteiten bij jullie"
Renate (moeder)
"Een heerlijk gevoel dat onze kinderen veilig bij jullie spelen terwijl wij werken"
Renate (moeder)
"Prettige, liefdevolle en warme opvang!"
Dirk-Jan (vader)
"Hij eet bij jullie beter dan thuis"
Danielle (moeder)
"Wat hebben jullie fantastische mensen werken, Tim vermaakt zich er super"
Hanneke (moeder)
"Mijn dochter komt altijd met enorme verhalen thuis van de uitjes die ze bij jullie mee maakt"
Natasja (moeder)
"Wat een uitkomst die warme maaltijd tussen de middag"
Leonie (moeder)
"Ze willen het liefst elke dag naar jullie"
Annemiek (moeder)
"Zonder twijfel lieten we onze dochter voor het eerst achter bij Rozengeur & Maneschijn. Nu nemen we haar met ‘moeite’ weer mee."
Irene (moeder)
"Onze dochter is klaar voor de basisschool: spannend en leuk maar met de goede basis die ze bij jullie heeft meegekregen komt dit helemaal goed! "
Janet (moeder)
"Jullie maken waar wat ik verwacht van goede kinderopvang"
Rozemarijn (moeder)
"Wat is er toch altijd een gezellige, huiselijke sfeer."
Janneke (moeder)